Nyheter

news1

7 st härliga ekonyheter

Nu har vi utökat vårt sortiment med 7 härliga ekonyheter.
Under 2016 började vi utveckla vårt pastasortiment och tog in Lasagnetter och Lasagneplattor i vårt sortiment.
Nu fortsätter vi att utöka pasta sortimentet.
Spaghetti, Penne & Fusilli i 500 gr förpackningar, som samtliga är glutenfria och ekologiska.

Läs mer

news1

Arbetar du professionellt med mat?

I över 90 år har vi på Tage Lindblom arbetat med att öka tillgängligheten av eftertraktade produkter från hela världen på den svenska marknaden.
Under de senaste åren har vi utvecklat ett ekologiskt sortiment för att möta den ökade efterfrågan av ekologiska produkter.
Vår ambition är att vidareutveckla sortimentet av ekologiska produkter.

Läs mer

Recept >Varmrätter
recipe1

Bönburgare

Bönburgare med kokta valnötter, couscous och majssalsa i isberg. Recept framtaget av Tobias Andersson, Kökschef på Ulvö hotell

Recept > Desserter & Kakor
recipe1

Cheesecake med vit choklad och körsbärssås

Ingen kan motstå en klassisk cheesecake. Den här är smaksatt med vit choklad, vanilj och toppas med en syrlig körsbärssås.