Mina favoriter (0)


Inga produkter...
Visa alla favoriter
0

-Vi har världens skafferi i vår portfölj, säger vi när vi träffar våra kunder. Ett skafferi fyllt med välkända produkter såsom ris, gryn, ost och tomater, men också produkter med det lilla extra som eleganta alkoholfria viner eller svenskproducerad pesto. Vårt mål på Tage Lindblom är att förse marknaden med prisvärda, hållbara produkter som förenklar och förgyller våra kunders vardag. Välkommen in till vår värld!

Vår nya katalog

På Tage Lindblom letar vi ständigt efter nya produkter som kan förenkla och förgylla våra kunders vardag utan att lämna för stora avtryck på miljön. Nu finns vår nya katalog för 2024 ute där du kan se hela vårt breda sortiment, allt från basprodukter i storpack till det där lilla extra.

Visa mer

Recept

På Tage Lindblom brinner vi för mat och älskar att tillsammans med utbildade kockar i branschen, men även på egen hand, prova nya recept och sätt att tillaga morgondagens meny. Här hittar du våra senaste recept och fler kommer framöver. Välkomna in i vår matvärld!

Visa mer

Aktuellt

Här kan du följa med oss på Tage Lindblom i vår vardag och se var du kan besöka oss på olika mässor runt om i Sverige och även när vi lanserar en ny produkt eller ett nytt koncept. Ett enkelt sätt att hålla dig uppdaterad på vad som händer hos oss på Tage.

Visa mer
Tage Lindblom® All rights reserved