Mina favoriter (0)


Inga produkter...
Visa alla favoriter
0

Om oss

Vi håller det vi lovar! Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att ge dig rätt produkt, till rätt kvalitet, i rätt tid. Med import från hela världen kan mycket hända och därför är det extra viktigt att vårt lager i Linköping kontrollerar pallar och produkter innan de går vidare ut till dig som kund.
Hos oss får du personlig service i både produkt- och leveransfrågor. Vid orderläggning har du en kontaktperson som hanterar hela ditt ärende och våra säljare vill gärna låta dig uppleva våra produkter i en god måltid.
Allt vi gör kommer från matglädjen! Våra produkter och den måltid de kan skapa är en grundpelare för oss alla som arbetar på Tage Lindblom. Vi vill gärna sprida vår passion för världens skafferi till dig!

Vi förenklar tillvaron i det professionella köket

Målet för oss är alltid att kunna förse allt från de små lokala kunderna, de mer professionella stora köken och även industrin med bra växtbaserade produkter. Vi arbetar tillsammans med de flesta av landets livsmedelsgrossister för att kunna erbjuda er vårt utbud av koloniala, kylda och frysta produkter i samtransport med övriga kollegor.


Hög kvalitet, ett brett ekologiskt sortiment samt en god vilja att leta upp nya produkter och lösningar till  våra kunder, gör oss till en stark aktör på marknaden. Vi har alltid örat mot marken!

 

Kolonial- och kyllager i Linköping

Vi försöker alltid välja de transportsätt som är bäst för klimatet. Våra fullastade containers åker tåg, båt eller lastbil till vårt lager i Linköping, ett lager vi är mycket stolta över och ständigt arbetar med att förbättra.

Vi erbjuder även direktleveranser från leverantör till kund när det är det effektivaste alternativet. Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig som kund och samtidigt för miljön!

Mer om oss

Hållbara val

Ekologisk hållbarhet - till största delen förknippat med miljörelaterade frågor. Vi ska värna om miljön.

Social hållbarhet - berör frågor som är kopplade till levnads- och arbetsvillkor, mänskliga rättigheter, hälsa, rättvisa m.m. Ingen ska fara illa vid produktion av våra produkter.

Ekonomisk hållbarhet - handlar till stor del om effektivt resursutnyttjande. Vi ska ständigt utveckla vårt företag utan att det sker på bekostnad av vårt ekologiska- och sociala ansvarstagande.

Vår Historia

För mer än 100 år sedan gick en man på Skeppsbron i Stockholm och drömde om spännande varor från främmande länder. Denne man hette Tage Lindblom.

Tage Lindblom® All rights reserved