Mina favoriter (0)


Inga produkter...
Visa alla favoriter
0

Pizza & Frysta grönsaker

Art.nr: 2017

Pizzabotten 32cm Eko Naturell fryst

Med denna pizzabotten kan du helt utan kunskap och lång förberedelse skapa din egen pizza. Pizzabotten finns både med och utan tomatsås och har en storlek på 32 cm, perfekt för hotell och restauranger att enkelt erbjuda sina gäster en rykande färsk pizza. Producerad i Sverige på svenskt ekologiskt vetemjöl.

Visa produkt

Art.nr: 2018

Pizzabotten 32cm Eko med tomatsås fryst

Med denna pizzabotten kan du helt utan kunskap och lång förberedelse skapa din egen pizza. Pizzabotten finns både med och utan tomatsås och har en storlek på 32 cm, perfekt för hotell och restauranger att enkelt erbjuda sina gäster en rykande färsk pizza. Producerad i Sverige på svenskt ekologiskt vetemjöl.

Visa produkt

Art.nr: 2019

Pizzabotten 22cm Eko Naturell fryst

Med denna pizzabotten kan du helt utan kunskap och lång förberedelse skapa din egen pizza. Denna lite mindre pizzabotten har en storlek på 22 cm, perfekt för hotell och restauranger att enkelt erbjuda sina gäster en rykande färsk pizza. Producerad i Sverige på svenskt ekologiskt vetemjöl.

Visa produkt

Art.nr: 2030

Glutenfri Pizzabotten 30 cm 14x240g fryst

Glutenfri pizzabotten i fullstor storlek (30 cm). Varje pizzabotten kommer i ett aluminiumtråg. Innehåller havsvatten vilket underlättar degens jäsning och gör att mindre mängd salt behöver tillsättas.

Visa produkt

Art.nr: 5022

Pizzabotten 32cm Surdeg Naturell 25x300gr fryst

Med denna pizzabotten kan du helt utan kunskap och lång förberedelse skapa din egen pizza. Denna pizzabotten är naturell och har en storlek på 32 cm, perfekt för hotell och restauranger att enkelt erbjuda sina gäster en rykande färsk pizza. Producerad i Sverige på svenskt vetemjöl. Med en pizzabotten på surdeg av durumvete får du en krispigare pizza.

Visa produkt

Art.nr: 5023

Pizzabotten 32cm Surdeg med tomatsås 25x350g fryst

Med denna pizzabotten kan du helt utan kunskap och lång förberedelse skapa din egen pizza. Denna pizzabotten surdeg har tomatsås och är 32 cm stor, perfekt för hotell och restauranger att enkelt erbjuda sina gäster en rykande färsk pizza. Producerad i Sverige på svenskt vetemjöl. Med en pizzabotten på surdeg av durumvete får du en krispigare pizza.

Visa produkt

Art.nr: 5026

Pizza Vegetarisk 15xca500g fryst

Ett enkelt sätt att bli pizzaproffs. Pizzan gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.

Visa produkt

Art.nr: 5027

Pizza Kebab 15xca500g fryst

Ett enkelt sätt att bli pizzaproffs. Pizzan gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.

Visa produkt

Art.nr: 5028

Pizza Peperoni 15xca500g fryst

Ett enkelt sätt att bli pizzaproffs. Pizzan gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.

Visa produkt

Art.nr: 5029

Pizza Vesuvio 15xca500g fryst

Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi just skapat denna pizza för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Varje deg har fått jäsa i minst 12 timmar innan vi bakar ut den, sedan toppar vi pizzan med noga utvalda ingredienser. Pizzan har en storlek om 30cm och gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.

Visa produkt

Art.nr: 5030

Pizza Hawaii 15xca500g fryst

Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi just skapat denna pizza för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Varje deg har fått jäsa i minst 12 timmar innan vi bakar ut den, sedan toppar vi pizzan med noga utvalda ingredienser. Pizzan har en storlek om 30cm och gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.

Visa produkt

Art.nr: 5033

Pizza Margherita 15xca500g fryst

Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi just skapat denna pizza för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Varje deg har fått jäsa i minst 12 timmar innan vi bakar ut den, sedan toppar vi pizzan med noga utvalda ingredienser. Pizzan har en storlek om 30cm och gräddas enkelt i en pizzaugn eller varmluftsugn.

Visa produkt

Art.nr: 5043

Tony´s Flatbread Surdeg

Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi skapat denna pizzabotten för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Förgräddad flatbreadpizzabotten med surdeg av durumvete, som ger en krispigare pizza. Närproducerat, bakat med svenskt mjöl i Nyköping.

Visa produkt

Art.nr: 5044

Tony's Flatbread Surdeg m tomatsås 25x250g fryst

Med pizzatradition sedan 1976 i Nyköping har vi skapat denna pizzabotten för restauranger. Ett enkelt sätt att bli pizzaproffset på restaurangen utan förkunskaper. Förgräddad flatbreadpizzabotten med surdeg av durumvete, vilket ger en krispigare pizza. Närproducerat, bakat med svenskt mjöl i Nyköping.

Visa produkt

Art.nr: 5048

Tony's Nypolitanska Pizzabotten 30-32cm fryst

Sverige möter Italien med inspiration från Napoli, en i Nyköping handbakad pizzabotten med tydlig kant.

Visa produkt

Art.nr: 5046

Tony's Calzone Pesto 15x230g fryst

Visa produkt

Art.nr: 5047

Tony's Calzone Kyckling & Pesto 15x230g

Visa produkt

Art.nr: 2035

Pinsa glutenfri 12x240g fryst

Pinsa kan bäst beskrivas som ett mellanting mellan pizza och focaccia och med sitt ursprung från Rom är den en älskad del av Italiens kulinariska tradition. Vår Pinsabas är förgräddad för att säkerställa en perfekt balans mellan mjukhet och krispighet. Den är rik på bubblor, bekvämt styckförpackad och dessutom glutenfri.

Visa produkt
Tage Lindblom® All rights reserved