Mina favoriter (0)


Inga produkter...
Visa alla favoriter
0

Durrotto med brynt tomatsmör & grillad sparris

Durrotto med brynt tomatsmör & grillad sparris

10 portioner

 

Durrakorn *60015

Olivolja *54050

Vitt matlagningsvin *45065

Grönsaksbuljong

Smör

Parmesan

Färsk grön sparris

 

Tomatsmör:

Smör

Tomatpuré *10601

 

Gör så här

 

Värm oljan och fräs av durrakornen. Tillsätt vinet och koka av, späd därefter med buljong allt eftersom under omrörning. Kornen tar ca 40-50 minuter för att bli genomkokta och lagom al dente.

Tomatsmör: Bryn smöret med tomatpuré under vispning.

Avsluta likt vanlig risotto med en klick smör och finriven parmesan. Krydda upp med salt och peppar. Servera Durrotton med det brynta tomatsmöret och grillad sparris på toppen, avsluta med riven parmesan och nymald svartpeppar.

 

 

Tage Lindblom® All rights reserved