Tacopizza på vita bönor i tomatsås
10 portioner
1 stor pizzabotten (storlek: 1/1 gastronormbleck)
2 dl salsasås
4 dl Bonduelle Easy- bag vita bönor i tomatsås *19027
2 msk Tacospice
200 g riven ost (alt. växtbaserad)
50 g Bonduelle Easy- bag majskorn *19023
Till servering:
Nachos och färdig ostcreme/ostsås (alt. växtbaserad)
Gör så här
Sätt varmluftsugnen på 200 °C (ingen ånga). Lägg en fryst pizzabotten på ett 1/1 gastronormbleck.
Bred först ut salsasås, lägg därefter ett tjockt lager med vita bönor i tomatsås. Pudra tacokrydda på pizzan. Lägg sedan på ett generöst lager av riven ost. Avsluta med att toppa med majs innan pizzan sätts in i ugnen.
Grilla av pizzan tills den ser välgräddad ut, cirka 15 minuter. Servera med nachochips, klicka eller rippla över ostdip/sås på pizzan.