Vitlöksbakade pinsapinnar & dipp
Vitlökspinnar
2 st TL Glutenfri Pinsa *2035
Bresc BBQ Glaze Grillad Vitlök & Citron *80440
Gör så här:
• Skär pinsan i ca. 2 cm breda remsor och lägg upp på plåt.
• Pensla över glaze och baka av i ugn på 220°C i ca. 5–7 min.
Svamp & tryffeldipp
5 dl TL Köksfraiche *2106
Gör så här:
150g Alfichef Marinerad Svampmix *62060
2 tsk Jimmy Tartufi Tryffelsås 5% *85001
• Blanda samman alla ingredenser.
Kronärtskocksröra
200g Alfichef Marinerade Kronärtskockshjärtan *62020
50g Monarch Olivmix utan kärna *61033
2 msk Bresc Soltorkad Tomatpuré *80433
Gör så här:
• Lyft ur kronärtskockorna och oliverna ur vätskan, mixa slätt.
• Vänd ner den soltorkad tomatpurén.
• Addera lite marinad från kronärtskockorna för att få önskad konsistens.
Rostad majskräm
300g Bonduelle Gourmetmajs EKO KRAV *19023
3 dl TL Köksgrädde 30% *2107
2 msk Bresc Citrongräspuré *80443
2 msk Bresc Pressad Chili *80437
Gör så här:
• Rosta majskorn i bleck med salt och matolja på 220°C 10–15 min
till en ordentlig rostad nyans.
• Slå grädden över majsen och låt gå ytterligare 3 min i ugnen.
• Mixa majsen och grädden slät, tillsätt pureérna. Serveras ljummen.