Mina favoriter (0)


Inga produkter...
Visa alla favoriter
0

Våra varumärken

Väljer du Lindblom så kan du vara säker på att få en noga utvald produkt särskilt anpassad för foodservice. Våra omtyckta produkter hittar du både bland kolonialprodukterna samt ost och mejeri.

Visa produkter

Tage Lindblom har varit generalagent för Monarch sedan 1959. Monarch är ett välkänt kvalitetsmärke för konserver som bönor, tomater och frukt.

Visa produkter

Bonduelle erbjuder premiumkvalitet på majs och grönsaker, framförallt i den mjuka konservpåsen Easy Bag. 

 

Visa produkter

Tonys pizza är svensk kvalitetspizza. Pizzabottnarna bakas av svenskt vetemjöl i Nyköping och fungerar både i varmluftsugn, vedugn och elektrisk pizzaugn. Det har aldrig varit enklare att erbjuda en kvalitetspizza på menyn!

Visa produkter

Karas kokosgrädde är känd för sin rika arom och smaken av färska kokosnötter. Produkterna framställs av kokosnötter från plantage i Indonesien.

 

Visa produkter

Cocomi har ekologiska kokosprodukter från Sri Lanka. Produkterna är veganvänliga, halalmärkta och koshermärkta.

 

Visa produkter

Milram är ett varumärke som har ett brett sortiment av mejeriprodukter som färskost, yoghurt, creme fraiche och ost.

 

Visa produkter

Oldenburger levererar sedan 1878 traditionella ost- och mejeriprodukter. De gynnsamma förhållandena i norra Tyskland, höga tekniska standarder och böndernas årtionden av erfarenhet bidrar i hög grad till den höga kvaliteten.

 

Visa produkter

Cajom pepparrot i Fjärås har producerat pepparrot i flera generationer. Förutom riven pepparrot så förädlar man även färsk riven ingefära.

 

Visa produkter

Bresc är en ledande holländsk producent av kylda smaksättare såsom hackad vitlök, chili och basilikapuré för professionella användare.

 

Visa produkter

Alfichef har sedan mer än 30 år tillbaka producerat antipasti av högsta kvalitet. Produkterna förpackas i mjuka konservpåsar, anpassade för restaurang och storkök.

 

Visa produkter

VINA’0° är ett ungt och framgångsrikt varumärke med veganska och ekologiska alkoholfria viner. Vinerna exporteras idag till mer än 20 länder och företaget bakom varumärket har fått ett flertal utmärkelser inom innovation och smak.

 

Visa produkter

År 1954 grundade en grupp företagande vinodlare San Isidro Cooperativ. 2007 utvecklade San Isidro ett expert team - Bodegas. Bodegas Latué är idag en av Spaniens modernaste anläggningar, specialiserad på ekologiska viner i storskalig produktion.

Visa produkter

Med inspiration från gamla familjerecept och med god kunskap om de kvalitativa råvarorna har Velvet Soda skapat ett sortiment av uppfriskande mousserande drycker med naturliga smaker.

 

Visa produkter

Den Kungliga Hovleverantören Skælskør Frugtplantage har rötter tillbaka till 1898, då bröderna Heilmann började odla frukt och bär på sin tomt för att tillverka saft, sylt och gelé. Idag har de en mängd marmelader och geléer i sitt sortiment.

 

Visa produkter

Örnäs Herrgård har en mer än 70 år lång tradition av att tillverka sylt, marmelad, gelé, saft, juice och dryck.

 

Visa produkter

Italienska Valsoia satsar sedan årtionden på växtbaserade kvalitetsprodukter för hela familjen. Härifrån kommer den läckra palmoljefria hasselnötscrèmen La Crema. 100% vegetariskt/veganskt.

 

Visa produkter

Blomberg vänder sig till professionella kök och prodcucerar bl a vinäger, matlagningsvin, ättika och olivolja.

 

Visa produkter

Mexreal erbjuder produkter med autentiska smaker direkt från handplockade producenter i Mexiko, samma producenter som levererar till de mexikanska gatustånden. 

 

Visa produkter

El Yucateco är i grunden ett familjeföretag från 1968 som specialiserar sig på tillverkning av heta såser och kryddor med ursprung i Yucatán, Mexiko. Härifrån kommer bl a Achiote kryddpasta vilken är ett måste som smaksättare och färgämne i det mexikanska köket.

Visa produkter

San Marcos startade redan 1949 i Mexiko. Här hittar du fantastiska salsor, refried beans, jalapeños, tomatillos mm. San Marcos Alimentación är känd för sin höga kvalitet och sitt engagemang för att tillhandahålla genuina mexikanska smaker till kunder över hela världen.

 

Visa produkter

Carey är ett mexikanskt företag som producerar utmärkta smaker från det traditionella mexikanska köket. Härifrån kommer bl a en smakfull bönröra på pintobönor.

 

Visa produkter

Jarritos är traditionell, lätt kolsyrad läsk som är väldigt populär i Mexiko. Den finns i flera olika smaker och serveras i en unik retro flaska. Idag säljs Jarritos över hela världen men produceras fortfarande, sedan 1950, i Mexiko.

 

Visa produkter

Sonora, med rötterna i Mexiko, specialiserar sig på tillverkning av autentiska majs- och vetetortillas med lång hållbarhet och en känsla av hemlagat. Deras hantverksmässiga tillvägagångssätt och användning av premiummajs ger produkterna en genuin och utsökt smak. Företaget är stolt över sitt ursprung och har ett stort engagemang att bevara den mexikanska matkulturen. 

 

Visa produkter

Valentina tillverkar sedan 1960-talet en av de mest populära och välkända mexikanska såserna, "Salsa Valentina." Denna sås har blivit en ikon inom mexikansk matlagning och är känd för sin distinkta smak och hetta.

Visa produkter
Tage Lindblom® All rights reserved